Over Ons

Welkom op de webshop van BB-box te Brecht. In 1998 werd Baby-box geboren. Toen ik zelf zwanger was , merkte ik dat er bij ons in de buurt nood was aan een winkel met betaalbare baby – en kinderkleding en baby-uitzet voor een geboortelijst. Alles is toen zeer snel gegaan want op 28 januari 2018 ben ik bevallen van onze 2 dochter en op 28 februari was het de opening van BB-box. Ik begon met kleding van 0-2 jaar en allerlei babyspullen die je nodig had voor een geboortelijst. Als snel bleek er interesse te zijn in kinderkleding en zo groeide we jaar na jaar van 0-4 jaar naar 0-6 jaar naar 0-10 jaar. 10 jaar later is de winkel helemaal verbouwd en 2 keer zo groot geworden. Daar onze kleding ondertussen tot 14 jaar ging, vond ik de naam baby-box niet meer echt passen. We konden hem niet te drastisch veranderen want ondertussen kenden men ons allemaal als Baby-box in Brecht. Dus werd het BB-box. De laatste jaren, door de komst van het hele online gebeuren is ons assortiment toch wel wat aangepast. Zo bieden wij nu nog baby- en kinderkleding van 0-10 jaar aan, nog steeds een ruim assortiment van betaalbare merken . De grote babyspullen zoals slaapkamers, parken , kinderwagens zijn wat uit onze zaak verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een ruim assortiment artikelen die we personaliseren door er een naam, een leuke tekst of een tekening op te borduren. Mijn verkoopster Linda en ikzelf kunnen ons hier volledig in terug vinden. We doen er alles aan om te zorgen dat U met een mooi, gepersonaliseerd geschenk bij ons buiten gaat. Klant content , wij ook super content. 🙂 Dagelijks zijn wij nog op zoek naar mooie artikelen om daar onze persoonlijke twist aan te geven. Voor een geboortelijst kan U ook zeker nog bij ons terecht en maken wij tijd voor jullie om alles mee te overlopen en raad te geven.Wilt U meer over ons weten, volg ons dan zeker op facebook of instagram , daar blijft U op de hoogte van het hele gebeuren bij BB-BOX.

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring en de nodige kennis die wij graag met u delen garanderen wij u de beste kwaliteit van onze producten. Wij staan u graag bij met advies! Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Webshop door KMO Shops - Copyright © 2020 - BB Box